Time2Drive staat al 14 jaar
garant voor een vlotte, degelijke
en sympathieke 

Nooit ophalen/wegbrengen van
anderen tijdens jouw rijles !

We offer drivinglessons
in English

proefles
2todrive

Peter01

Autorijschool Time2Drive Den Bosch, autorijles in 's-Hertogenbosch en omgeving

overTime2drive

Autorijschool Time2Drive - autorijles in Den Bosch

Bij autorijschool Time2drive Den Bosch ben jij op het juiste adres voor degelijke en inspirerende rijlessen voor iedereen uit Den Bosch en omstreken. Het examencentrum van het CBR, van waaruit het rijexamen wordt afgenomen, bevindt zich eveneens in ’s-Hertogenbosch. De rijlessen van autorijschool Time2drive vinden dan ook voornamelijk plaats in het examengebied van het CBR Den Bosch. Autorijschool Time2Drive heeft een hoog slagingspercentage. Wij zitten met ons slagingspercentage voor het CBR examen ruim boven het landelijk gemiddelde.

Autorijschool Time2Drive uit 's-Hertogenbosch is tevens gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met faalangst. Faalangstige leerlingen worden door onze autorijschool perfect voorbereid op het CBR examen door een gecertificeerde faalangst instructeur. Onze instructeur heeft hiervoor diverse cursussen gedaan en mag zich hierdoor officeel faalangst instructeur noemen. Voor leerlingen met faalangst bestaat de mogelijkheid om bij het CBR een speciaal faalangst-examen aan te vragen. Dit faalangstexamen wordt afgenomen door speciaal hiervoor opgeleide examinators van het CBR die een sfeer creeeren waarbij faalangstige leerlingen optimaal kunnen presteren tijdens het examen.

Uiteraard zijn leerlingen uit de omgeving van Den Bosch ook van harte welkom bij autorijschool Time2drive. Autorijschool Time2drive heeft buiten Den Bosch inmiddels ook veel  leerlingen uit o.a. Vught, Rosmalen, Den Dungen, Vlijmen, Sint-Michielsgestel, Berlicum en Hedel aan hun rijbewijs geholpen. Dus kom jij uit ‘s-Hertogenbosch of omgeving en zoek je een goede, degelijke en voordelige rijschool, neem dan contact op met autorijschool Time2driveen maak een afspraak voor een proefles.

Tijdens een vrijblijvende proefles (intest) kun je kennismaken met de ervaren rijinstructeur van Time2drive, die je na afloop van deze rijles een uitgebreid advies zal geven over de rijopleiding die het beste bij jou past. Dan weet je gelijk met hoeveel rijlessen je ongeveer rekening dient te houden voordat je klaar bent voor het rijexamen.

Bij autorijschool Time2Drive kun je uiteraard ook terecht voor rijlessen in het kader van 2toDrive. 2toDrive is een experiment waarbij je voor je 18e jaar al je rijbewijs kunt halen. Met 2toDrive mag je vanaf 16,5 jaar al rijlessen volgen en vanaf 17 jaar rijexamen doen. Als je met 2toDrive met 17 jaar je rijbewijs hebt gehaald mag je tot je 18e jaar alleen begeleid autorijden in gezelschap van een door jouzelf gekozen coach. To2Drive biedt jongeren dus de unieke kans om voor hun 18e jaar het rijbewijs te halen! Kom je uit ‘s-Hertogenbosch of omgeving, neem dan snel contact op met autorijschool Time2drive als je geinteresseerd bent in de mogelijkheden van 2toDrive.

Time2drive Den Bosch heeft ook ruime ervaring in het werken met personen met rijangst. Dit zij vaak personen met een rijbewijs die, of door een gebrek aan rijervaring, ofwel door een traumatische gebeurtenis in het verleden, niet meer zelfstandig de weg op durven of sopecifieke onderdelen van het rijden niet meer aandurven. Meestal is een aantal gerichte lessen reeds voldoende om een aanwezige blokade te doorbreken en kan de betreffende persoon hierna weer zelfstandig en zonder angst de weg op.

Ook engelstaligen zijn in Den Bosch aan het juiste adres bij Autorijschool Time2drive. Onze instructeur spreekt prima engels en heeft reeds ruime ervaring met het lesgeven aan engelstaligen. Drivinglessons in english are possible at our drivingschool. Our drivingschool has already trained many students in English and prepared them succesfully for the CBR exam.