Time2Drive staat al 14 jaar
garant voor een vlotte, degelijke
en sympathieke 

Nooit ophalen/wegbrengen van
anderen tijdens jouw rijles !

We offer drivinglessons
in English

proefles
2todrive

Peter01

praktijklessen

Praktijkles

Autorijlessen

Wanneer je 16,5  jaar of ouder bent kun je bij autorijschool Time2drive Den Bosch rijlessen volgen. Een autorijles duurt zestig minuten en is onder leiding van een ervaren, rijksgediplomeerde instructeur. Gedurende jouw rij-opleiding les je altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en je weet waar je aan toe bent.

Gestructureerde rijlessen, een vriendelijke benadering en veel geduld zijn onze belangrijkste speerpunten.

Bij autorijschool Time2drive uit 's-Hertogenbosch ben je in ieder geval verzekerd van het volgende:

  • rijopleiding op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en talenten
  • UNIEK IN DEN BOSCH: nooit ophalen/wegbrengen van anderen tijdens jouw lestijd !
  • altijd rijles van dezelfde instructeur (de rijschoolhouder zelf)
  • vaste lesauto (Renault Clio Estate)
  • systematisch lesprogramma met logische opbouw
  • informele sfeer, vriendelijke benadering, veel geduld
  • rijlessen vinden zoveel mogelijk plaats in het examengebied (’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught)
  • examendatum wordt volledig in overleg gereserveerd
  • gespecialiseerd in de begeleiding van faalangst
  • drivinglessons in English

Je hebt bij ons de keuze uit een aantal voordelige lespakketten waarbij alle kosten voor de praktijklessen en het praktijkexamen zijn inbegrepen. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om per rijles te betalen. De kosten voor het praktijkexamen kunnen dan in een later stadium worden voldaan. Check de uitgebreide prijslijst voor meer informatie.

Met 17 je rijbewijs!

2toDrive

2toDrive is een regeling die jongeren de unieke kans biedt om voor hun 18e jaar het rijbewijs te halen! Met 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk al vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jouzelf gekozen coach(es). Vanaf je 18e verjaardag mag je vervolgens gewoon zelfstandig rijden. Meer info ...

 

Praktijkexamen

Als je voldoende de rijvaardigheid beheerst en in het bezit bent van een theoriecertificaat mag je af gaan rijden bij het CBR. Het praktijkexamen duurt ongeveer 55 minuten waarvan je maximaal een kwartier zelfstandig naar een bepaalde bestemming moet rijden. De examinator let bij het examen vooral op je beheersing van de auto, je kijkgedrag, de doorstroming, het toepassen van verkeersregels en het rekening houden met andere weggebruikers. Ook het milieu-bewust rijden is tegenwoordig een punt van beoordeling. Aan het einde van de rit hoor je direct van je examinator of je wel of niet geslaagd bent.

Tussentijdse toets

Tijdens je rijopleiding is het mogelijk om je rijvaardigheid te testen door middel van een tussentijdse toets bij het CBR. Deze toets verloopt hetzelfde als een gewoon praktijkexamen. Na de toets zal de examinator een advies geven over de nog te verbeteren onderdelen en hij/zij kan vrijstelling geven voor goed uitgevoerde bijzondere manoeuvres. Dit onderdeel komt dan te vervallen op je praktijkexamen. Voordat je mag deelnemen aan de tussentijdse toets moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat.

BNOR-examen

Wanneer je vier keer achter elkaar bent gezakt voor je praktijkexamen in vijf jaar tijd dan kun je nog een keer examen doen bij het Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid (BNOR). Dit examen wordt afgenomen vanaf een rustiger locatie en met meer tijd en persoonlijke aandacht.

Aanvraag toetsen en praktijkexamens

Als je er klaar voor bent verzorgt Time2drive de aanvraag van je toets en/of examen. Onze rijschool werkt met het TOP ONLINE SYSTEEM van het CBR. Dit betekent dat wij rechtstreeks contact hebben met het netwerk van het CBR. Hierdoor kunnen wij alle beschikbare data in een oogopslag zien en kunnen wij toetsen/examens zeer snel indelen.

Uiteraard wordt de datum en het tijdstip van het examen volledig in overleg met jou bepaald.

Voordat de rijschool een tussentijdse toets of praktijkexamen voor je kan aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging bij het CBR via mijn.cbr.nl met je DigiD. Hierbij wordt onder andere gevraagd om de code van je rijschool.

Time2drive heeft de volgende rijschoolcode: 3970F8

Autorijschool Time2Drive
tel: 06-309 00 960